Inspired Perfume Terbaik 2017

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua... 😊

Lama LR tidak berceloteh dalam ni. Semuanya disebabkan oleh kesibukan yg melanda sejak akhir-akhir ini. Terlalu banyak kerja-kerja office, hal rumah tangga dan juga hobi baharu yg perlu diuruskan.

Okey bercakap pasal hobi, LR sebenarnya sekarang ini sedang menjalankan bisnes online iaitu menjual barangan permainan dari China seperti Play Tent, Play House, Soft Ball, Tabung Mini Digital dan macam-macam lagi.

Selain itu, LR juga menjalankan bisnes perfume iaitu brand ELIZAD SHARIFUDDIN X FELLA ROSSE INSPIRED PERFUME. Perfume ini baharu sahaja dilancarkan pada awal tahun ini (2017). Didatangkan dengan botol persegi 35ml yang esklusif dengan signature Elizad Sharifuddin sendiri. Inspired Perfume ELIZAD SHARIFUDDIN X FELLA ROSSE ni ada lebih 60 bauan wanita dan lelaki yang diinspirasikan dari perfume antarabangsa yang berharga ratusan ringgit malag mencecah ribuan ringgit. Selain 60 bauan tersebut, Perfume Elizad X Fella Rosse ini juga mempunyai dua (2) lagi minyak wangi ekslusif iaitu Exclusive Perfume by Elizad Sharifuddin , ZARA EDITION dan GEMINI EDITION dengan masing-masing berisipadu 110ml.

Okey di sini LR kongsikan antara kelebihan perfume ELIZAD X FELLA ROSSE ni ;

1. Eau De Parfum (EDP)
2. Longlasting (Ketahanan melebihi 12 jam)
3. Mesra Solat ( boleh dibawa solat )
4. 99% sama kualiti original
5. Ringan, mudah dibawa travel
6. Perfume Exclusive by Elizad Sharifuddin

Haaa.. di bawah ni pula LR sertakan katalog ELIZAD SHARIFUDDIN X FELLA ROSSE INSPIRED PERFUME. Manalah tau uolls nak beli kan senang lah nak tgk senarai perfumenya nanti..hikhik 🤣


Okey ni antara perfume ELIZAD SHARIDUFFIN X FELLA ROSSE ;

Okey kalau nak tengok perfume apa lagi yang ada..di bawah ni LR sertakan Katalog!EXCLUSIVE PERFUME BY ELIZAD SHARIFUDDIN 110ml

Okey bagi anda yang nak try perfume terbaik 2017 ni, jangan malu-malu Whatsapp LR okeh!


AUTHORIZED AGENT 
OF
 ELIZAD SHARIFUDDIN X FELLA ROSSE
INSPIRED PERFUME

LYNN
+6019-800 0216
+6014-228 2001

FB : LynnMiaHarith

Page : Elizad Sharifuddin X Fella Rosse Inspired PerfumeSelamat berwangi-wangian uollss....


"HARGA MURAH BAUAN MAHAL"


Comments

Popular posts from this blog

Cara-cara Tanak Pulut

Mi Basah Seafood Sabah

Kek Pisang Gebu