Selamat Datang Ke Blog Catatan LR Soflin... All is about journey of life | Hobbies | Photography | and ....

Friday, October 7, 2016

Kesibukan Melanda Lagi


Lama tak membebel dalam blog. Last entry 4 Oktober yang lalu. Dua hari kira lama ke? Kuang..kuang.. 😂😂

LR busy sikit sejak kebelakangan ini... Almaklumlah bulan OKTOBER! Banyak-banyak bulan, bulan Oktober la LR selalunya busy. Banyak kerja pejabat kena settle kan. Kerja sendiri dan tolong 'tapau' kan juga kerja-kerja orang lain. Perkara biasa..
Ni esok pun kena 'kerja'.. bukanlah kerja pun sebenarnya. Esok kita orang ada program sempena
HARI SUKAN NEGARA. So nak tak nak kena la melibatkan diri.

Nampaknya tak cukup rehatlah minggu ni. Esok dah terganggu. Tak dapat nak melelapkan mata lama-lama sikit esok pagi ni 😂😂. Balik dari kerja tentunya dah penat. Tak dapatlah try masak-masak. Resipi banyak dah yang menunggu Q list untuk dicuba. Hahaha...

Apapun LR nak tidur dulu. Esok kena kerja seperti biasa kann..

Good nite ~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...